søndag den 10. marts 2013

Raw ingefær cookies med kokos

Cookies med den super friske ingefærsmag, men uden den stærke og brændende fornemmelse. Mine smagsløg er blevet rigtig glade for friske desserter og de her er top. Lavet med inspiration i Caroline Fibæks "RawCake".


Raw ingefær cookies med kokos, dehydrerede. Til 20 stk.
  • 12 friske dadler
  • 2 spsk agavesirup
  • 1 knsp salt
  • 1,5 cm frisk ingefær, evt revet eller skåret i tynde skiver
  • Evt. 1 tsk kokosolie - afvent
  • 3,5-4 dl kokosmel
Fremgangsmåde:
  • Dadler blendes til en ensartet masse med agavesirup, salt og ingefær
  • Massen kommes i en skål hvor den æltes sammen med kokosmel, lidt ad gangen
  • Pas på at "dejen" ikke bliver for tør, tilsæt evt. en smule kokosolie hvis du ender der
  • Massen fordeles mellem 1 eller 2 stykker bagepapir for at undgå at dejen klistrer fast til kagerullen. Rul til en passende tykkelse (mine omkring 0,5 cm) og udstik cookies med et lille glas eller en form. 
  • Fordeles på dehydrator bakke med bagepapir og dehydreres 8,5 time ved 40 grader.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar