lørdag den 20. april 2013

Gulerodsrelish med karry og bipollen. Raw.

Et lille raw eksperiment med inspiration i Kate Magic! Herligt med en lidt anderledes måde at spise sine gulerødder på, og så gør den flotte farve det da også helt godt for øjnene :) Smagen af bipollen er meget karakteristisk, spørgsmålet er jo så om det er noget man er til. Nemt og smagsmæssigt udfordrende. Des flere pollen, des mere energi!


Ingredienser, til en lille skål fuld 
Som sideret til 2-4 personer, men jeg spiste nu det hele...
  • 2 gulerødder (1,5 stor), skrællet
  • 1/2 lille rødløg, finthakket
  • 1 cm frisk chili, finthakket
  • 3 spsk bipollen
  • 1 spsk hørfrøolie
  • 1 tsk karry
  • 1 tsk spiskommen
  • 0,5 tsk gurkemeje
  • Salt og peber

Fremgangsmåde
  1. Riv gulerødderne groft, eller blend mindre stykker gulerod i en food processer til passende størrelse. Jeg kan bedst lide at bruge food processoren.
  2. Bland gulerod, rødløg, chili og bipollen
  3. I et hjørne af skålen tilsættes olien og krydderierne blandes heri
  4. Rør massen godt sammen til den er mere fast og sammenhængende og smag til med salt og peber

Jeg brugte relishen sammen med en bund af hakket hvidkål, serveret med avocado, tomater og semi soltørrede tomater. Works for me!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar