fredag den 21. marts 2014

Rødbederåkost med kikærter, quinoa og tahindressing

Denne råkost er et nemt og mættende måltid som efterlader dig med en god følelse i maven. Du får godt med proteiner fra kikærter og quinoa (endda vegetabilske) og den karakteristiske dressing går godt med de søde rodfrugter.



Ingredienser til 1 person

Råkost:
100 g rødbede
75 g gulerod, pastinak eller jordskok
35 g rød quinoa (ukogt vægt)
100 g kikærter, kogte
5 mandler, hakkede

Tahindressing:
1 spsk olivenolie
1 spsk eddike, fx æblecidereddike
0,5 spsk soyasauce eller tamari
0,5 spsk agavesirup
0,5 spsk tahin


Fremgangsmåde:
1. Kog quinoa efter anvisningen på pakken
2. Skræl og riv rødbede og gulerod
3. Rør ingredienserne til dressingen sammen
4. Bland rodfrugter, kikærter og quinoa
5. Hæld dressingen over og drys med hakkede mandler

Ingen kommentarer:

Send en kommentar